top of page

Miksi Sauli Niinistö ei sovellu enää presidentiksi!


Sauli Niinistöllä ei ole toimintakykyä eikä harkintakykyä. Hän on impulsiivinen ja epävakaa ihminen joka tekee jopa ratkaisevia päätöksiään tunnevaltaisesti. Hän vaihtaa mielipiteitään koko ajan ja kantansa tärkeistäkin asioista saattaa muuttua parikin kertaa vuorokauden aikana. Erittäin vahingollista epävakautta henkilöltä jonka pitäisi olla presidentti."

Vieläkö muistatte miten Niinistö painotti vaaleissa olevansa "työväen presidentti", hän lupasi toimia työväen puolella ja eduksi, no katsotaanpas sitten mitä Sauli Niinistö on työväelle saanut aikaan, nyt suoraan sanoen aiheuttanut:

Aloitetaan ytimestä olette varmasti havainneet että nimenomaan Sauli Niinistön presidenttikaudella maahanmuutto ja rikollisuus ovat hälyttävän huomattavasti lisääntyneet.

"Niinistö valittiin presidenttiehdokkaaksi, koska hänet tiedettiin lapsenmieliseksi, riittävän tyhmäksi ja osaamattomaksi poliitikoksi."

Jo Niinistön presidentin kampanjan rahoitukset haisi ja kauas viime laman aikana vähintään 100 000 ihmistä näki nälkää aivan turhaan Suomessa Sauli Niinistön eriarvostamisen ja nälkäpolitiikan ja väärän talouspolitiikan johdosta.

Niinistö ei ole koskaan joutunut vastuuseen kaikesta siitä pahasta mitä hän on aiheuttanut teoillaan, hänen ajamansa politiikka on turmellut kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioittanut sekä rampauttanut kymmenientuhansien ihmisten elämää.

Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä.

"Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan."

Sauli Niinistö lähti presidenttinä omin päin ja tyhmyyttään mukaan muuttamaan Suomen puolustusvoimia aluepuolustusarmeijasta hyökkäysarmeijaksi, joka käy sotaa Suomen rajojen ulkopuolella.

Karkeistettuna Niinistö vielä myöntää oman mokansa ulkomailla: Suomi vedetään sotaan!

Joku voisi laskea paljonko vanhus Niinistö on jo sotkenut puolustusbudjettia, varmaan joku 30 miljardia kun vuotuinen puolustusbudjetti on 3.5 miljardia. Niinistö ei ymmärrä aluepuolustuksesta ja Suomi-mallista yhtään mitään, Niinistö ei ymmärrä eikä välitä mitä on mennyt tekemään. Se sählää kun omat rahat eivät pala. Kun Niinistö saadaan sivuun, palataan puolustusarmeijaan ja aluepuolustukseen eikä yksikään suomalainen mene sotaan Suomen rajojen ulkopuolelle, vain YK:n rauhanturvatehtäviin.

Paasikivi, Kekkonen, Koivisto, vielä Halonenkin yrittivät puhua järkeä, että Suomi on pidettävä suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella.

Natsi-veljeys oli Suomelle tuhoisaa ja niin tulee olemaan ja on jo nyt Niinistön puuhastelut.

Niinistön kummityttökin (nykyään myös Niinistön seksikumppani) varoitti jo aikoinaan että Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. Niinistöltä puuttuu täydellisesti paineensietokyky. Tämä näkyy jo myös miehen kasvoilta. Viimeisen vuoden aikana Niinistö on vanhentunut ainakin jo kymmenen vuotta.

bottom of page