top of page

Sauli Niinistö rakastaa valehtelua ja harrastaa roskalehdistöä!

Sauli Niinistö on kuin lapsi joka saa hekuman siitä kun pääsee rocktähden konsertissa tähden kanssa takahuoneeseen limulle ja saman kuvaan. Kaiken lisäksi lehdet uskovat mitä Niinistö valehtelee ja painavat tekstiä mitä hän haluaa. Niinistö ja lapsellinen vaimonsa ja kummityttönsä ovat löytäneet lääkettä tuoreeltaan heikolle itsetunnolle roskaksi todetusta Otavamedian viikkolehti Seurasta. Niinistö ja Haukio mainostivat esimerkiksi tuoretta valhettaan kyseisessä julkaisussa että olisivat olleet Yhdysvaltain presidentin arvovieraita henkilökohtaisesti kutsuttuina valtiovieraan audiensseilla, totuus? katso se tästä seuraavasta:

"Sauli Niinistö päästi jälleen varsinaisen kevään emävaleen syöttämällä sihteerinsä välityksellä 19.03.2016. iltapäivälehtiin valheen että Niinistö ja Haukio olisi kutsuttu Obaman juhlituiksi henkilökohtaisiksi virallisiksi valtiovieraiksi Valkoiseen taloon toukokuussa 2016. Kysymyksessä oli taas Niinistölle tyypillistä valehtelua tällä kertaa vanhalta mieheltä täydellinen uutisankka. Asian tarkisti ne joilla on siihen resurssit ja suora kontakti muun muassa Pentagoniin tuloksella että Washington vahvisti myöhään lauantain 19.03. iltana Suomen aikaa että Niinistöä ja Haukiota ei todellakaan ole kutsuttu henkilökohtaisiksi juhlituiksi vieraiksi Valkoiseen taloon." Mistä on kyse: "Kysymyksessä on toukokuussa 2016 pelkästään Washingtonissa järjestettävä pohjoismaisten päämiesten yhteinen tapaaminen mihin Niinistö on osallistumassa. Eli ei yhtään sen kummempi juttu kun Halonen tapasi Bushin kansainvälisten kokousten yhteydessä. Se on ihan sattumaa minkä maiden johtajia Suomessa käy vierailulla. Sillä ole mitään tekemistä sen kanssa kuka presidentti kulloinkin sattuu istumaan. Valtiovierailut tapahtuvat siten, että Suomen presidentti on käynyt esim. vienninedistämismatkalla jossakin maassa ja siinä yhteydessä on tapana esittää kutsu ao. maan presidentille vastavierailulle Suomeen. Kutsu on saatettu esittää yli 10 vuotta aikaisemmin esimerkiksi Tarja Haloselle! Suomen tehtävä on pitää yllä suhteita kaikkiin maihin, joihin meillä on diplomaattisuhteet. Vierailut ovat osa tätä suhteiden hoitoa. Jokaiselle on jo varmasti itsestään selvyys että esimerkiksi Matti Nykänenkin presidenttinä olisi uskottavampi kuin vanha mies Sauli Niinistö!"

Niinistö ja Haukio olivat pelkkiä delegaation osallistujia tapahtumassa kolmen sadan muun pohjoismaisen politiikon lisäksi, ei niin merkittävää, ei niin mainittavaa! Eli ei yhtään sen kummempi juttu kuin esimerkiksi Tarja Halonen tapasi Bushin kansainvälisten kokousten yhteydessä

Haukio ja Niinistö eivät ymmärrä kuitenkaan sitä että tänä päivänä totuus ja todellisuus on yleisön tiedossa nopeammin kuin roskalehden painomuste on ehtinyt edes kuivua.

Otavamedian Seura on tuomittu raskaasta painokanteesta Helsingin oikeudessa, lisäksi lehteä on moitittu tirkistelystä ja kaiken kukkuraksi Valvirakin on joutunut rankaisemaan kyseistä ala-arvoista julkaisua viidenkymmenen tonnin uhkasakoilla.


bottom of page