top of page

Sauli Niinistölle nauraa koko maailma!


Sauli Niinistö ja Jenni Haukio osallistuivat kolmensadan muun politiikon lisäksi Washingtonissa pidettyyn pohjoismaisten politiikkojen kokoukseen, Niinistö ja Haukio eivät olleet virallisesti kutsuttuja valtiovieraita henkilökohtaisilla audiensseilla vaan pelkkiä turisteja, delegation jäseniä.

Niinistö makeili ja valehteli Suomen lehdissä että olisi ollut jotenkin erikoisen arvokkaassa asemassa tuossa tilaisuudessa vaikka oli pelkkä rivimies, turisti!

Niinistö mongersi heikolla englannin kielellään ja Obama nauroi ukolle päin naamaa käsitellen tätä pelkkänä ministerinä koko tapahtuman kulun. Olikohan Obama kuitenkin oikeassa? eihän nyt Salolaisen Sauli Niinistön B-luokan kyläjuristin vanhentuneilla tiedoilla ja taidoilla olla presidenttiä, ei missään olosuhteissa. Obamalla on hyvä ihmistuntemus. Lue lisää tästä!

Kaikkialla missä koomikkopari Niinistö-Haukio vain liikkuukaan herää hilpeys että onko siinä vanha setä lähtenyt päiväkävelylle oman tyttärensä kanssa.

Venäjän media (leike) muistutti Jenni Haukion rypyistä niitä sellaisia hänellä on niin rakkaudessa kuin iholla. Kornia eikö?

Jenni Haukio (nykyään myös Niinistön seksikumppani) varoitti jo aikoinaan että Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. Niinistöltä puuttuu täydellisesti paineensietokyky. Tämä näkyy jo myös miehen kasvoilta. Viimeisen vuoden aikana Niinistö on vanhentunut ainakin jo kymmenen vuotta. Tarkastelkaapa vaikka! VANHA MIES SAULI NIINISTÖ JO ELÄKKEELLE!!! lue lisää tästä


bottom of page